ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ŠPORTNE POČITNICE ZA VSE - POLETJE 2021

NOVICA 05.07.2021



Spoštovani starši, ste se že odločili kje bodo vaši otroci preživeli del letošnjega poletja?

 

Poletne počitnice se hitro že bližajo h koncu, zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID – 19 so priprave na poletne športne tabore tudi letošnje leto trajale nekoliko dlje. Želimo namreč, da bodo aktivnosti potekale čim bolj varno in v skladu z vsemi navodili NIJZ.

Poletni športni tabori bodo zaradi upoštevanja navodil NIJZ potekali z manjšimi spremembami in novimi pravili, ki smo jih uvedli že v preteklem letu. Zato, da bo skupina enovita, se bodo udeleženci lahko v varstvo vključili le za vse delovne dni v tednu, med tednom se skupini ne bo mogel pridružiti nihče.

Prepričani smo, da svojim otrokom želite le najboljše, zato smo se tudi v letošnjem letu potrudili in za vas pripravili nepozaben program Športnih počitnic za vse, na dveh lokacijah v Velenju.
Namen programa je kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa otrok med poletnimi počitnicami. Gre za tedensko varstvo otrok z raznovrstnimi športno-zabavnimi vsebinami, kjer se otroci seznanijo z različnimi športnimi panogami in se v njih tudi preizkusijo. Program je namenjen otrokom od 6. do 12. leta starosti, neodvisno od njihovega predznanja različnih športnih panog. Pripravili smo pester, zanimiv in zabaven športni program.
Radi bi poudarili, da so vsi naši učitelji strokovno usposobljeni za delo z otroki. Gre za študente in diplomante Fakultete za šport, vaditelje/učitelje/trenerje posameznih športnih panog, ki sodelujejo s Športno zvezo Velenje skozi celo leto.
Za Vas letošnje leto izjemoma pripravljamo poletne tabore Zmaga Kuštrina v malo spremenjeni obliki zaradi situacije z virusom COVID-19 in sicer zaradi lažjega zagotavljanja varnosti in upoštevanja vseh ukrepov na lokacijah OB JEZERU  in OB STADIONU.

V primeru poostrovanja ukrepov zaradi virusa COVID-19 oz. ostalih nepredvidljivih situacij si pridržujemo pravico do odpovedi oz. spremembe počitniških programov, o čemer vas bomo obvestili najkasneje tri dni pred pričetkom.

TABORI POTEKAJO VSAK DAN OD PONEDELJKA DO PETKA od 8.00 - 16.00 ure!

Program bomo izvedli v primeru vsaj 15 prijav na posameznem taboru. V kolikor bo prijav manj bomo tabora združili. V kolikor na obeh taborih ne bo prijavljenih skupaj vsaj 20 otrok bo termin odpovedan. O odpovedanem terminu vas bomo obvestili 7 dni pred taborom.

TABOR OB JEZERU
KDO: 6 - 12 let

KJE: BELA DVORANA IN ŠPORTNA IGRIŠČA OB TRC JEZERO, STADION, KONJENIŠKI KLUB, VELENJSKA PLAŽA …

KAJ:TENIS, ATLETIKA, NOGOMET, JUDO, KARATE, ATLETIKA, ROKOMET in ostali športi

TERMINI:

5.7.2021 – 9.7.2021

12.7.2021 – 16.7.2021

16.8.2021 – 20.8.2021 (PRIJAVE ŠE NISO ODPRTE)

23.8.2021 – 27.8.2021 (PRIJAVE ŠE NISO ODPRTE)

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 50€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

TABOR OB STADIONU
KDO: 6 - 12 let

KJE: RDEČA DVORANA IN IGRIŠČA V MESTU

KAJ: JUDO, KARATE, NOGOMET, ROKOMET, KONJENIŠTVO, GOLF, SUPANJE in ostali športi

TERMINI:

5.7.2021 – 9.7.2021

12.7.2021 – 16.7.2021

16.8.2021 – 20.8.2021 (PRIJAVE ŠE NISO ODPRTE)

23.8.2021 – 27.8.2021 (PRIJAVE ŠE NISO ODPRTE)

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 50€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

POMEMBNO!!

Mesto na taboru je zagotovljeno le v primeru, da je bilo plačilo za tabor v višini 50€ že izvedeno. Samo prijava brez plačila ni dovolj za zagotovitev mesta.

Več informacij dobite na e-mailu: pocitnice@sportnazvezavelenje ali na tel. 068 156 512!

PRIJAVNICO NAJDETE TUKAJ .

Prepričani smo, da se boste pravilno odločili in nam zaupali Vaše otroke.

Naše znanje in izkušnje bodo pomagale Vašim otrokom, da se bodo spoznali z različnimi športnimi panogami, druženje z vrstniki bo obogatilo socialne stike in športne igre bodo prispevale k izboljšanju motoričnih sposobnosti.

Potem pa so tukaj še vsi tisti lepi spomini in nepozabni trenutki, ki jih bodo otroci preživeli v naši družbi.

Vabljeni, da skupaj preživimo poletje 2021!

 

Foto: Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!