ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Atletika] Uspešen vikend za velenjske atlete

NOVICA 14.06.2021 V Novem mestu je v soboto in nedeljo potekalo prvenstvo Slovenije za mlajše člane in članice ter mlajše mladince in mladinke.

Med mlajšimi mladinci in mladinkami je Bruno Šonc zmagal v teku na 2000m z ovirami, Hana Juhart je zmagala v metu krogle, Lara Skornšek je zasedla 2. mesto v metu diska, Naida Nišič je zasedla 2. mesto v metu kladiva, Hana Marovt je zasedla 3. mesto v teku na 400m, Blaž Pusovnik je zasedel 3. mesto v teku na 1500m in 800m, Tim Dolar pa 3. mesto v metu krogle in metu diska. Punce pa so v postavi Ema Koren, Ina Miklavžin, Manca Cesar in Hana Marovt zasedle 2. mesto v štafetu na 4x300m.


Med mlajšimi člani in članicami pa je Teodor Majcenovič zmagal v teku na 1500m in zasedel 3. mesto v teku na 800m, Dino Subašič je zmagal v skoku v daljino, Filip Dominkovič je zmagal v metu kopja, Jaka Grabner je zasedel 3. mesto v teku na 3000m z ovirami, Luka Lah pa je zasedel 1. mesto v metu diska in 3. mesto v metu krogle.

Fantje pa so v postavi Luka Lah, Timotej Šalamon, Alen Subašič in Dino Subašič zasedli 2. mesto v štafeti na 4x100m.

Čestitke vsem!

 

Vir: Atletski klub Velenje


Koledar dogodkov

Pumptrack poletje s slovenskimi deskarji

DOGODEK
Deskaj z nami in spoznaj deskanje na snegu, ki je vse bolj popularen šport pri nas. Pridi s skejtom, longboardom ali skirojem in se preizkusi v spretnostni vožnji na čas.