ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjski atleti uspešni na ekipnem prvenstvu Slovenije v atletiki

NOVICA 13.09.2021



Pretekli vikend je v Ljubljani potekalo ekipno prvenstvo Slovenije v atletiki za člane in članice, ki so se ga udeležili tudi velenjski atleti in atletinje.

Anita Horvat je zasedla 2. mesto v teku na 100m in 1. mesto v teku na 200m, Agata Zupin je zmagala v teku na 400m z ovirami, Dino Subašič je zmagal v skoku v daljino, Filip Dominkovič pa je zasedel 2. mesto v metu kopja.

V teku na 4x100m je moška štafeta v postavi Alen Subašič, Dino Subašič, Tomaž Turinek in Tilen Ovniček zmagala, ženska štafeta v postavi Tia Sulejmanovič, Nika Jenko, Hana Marovt in Anita Horvat pa je zasedla 3. mesto.

V teku na 4x400m pa je moška štafeta v postavi Tilen Ovniček, Alen Subašič, Tomaž Turinek in Tadej Enci zasedla 3. mesto, ženska štafeta v postavi Hana Marovt, Alja Trupej, Manca Cesar in Anita Horvat pa je zasedla 2. mesto.

Ekipno pa so bila tako dekleta, kot fantje četrti v Sloveniji.

Čestitke vsem!

 

Vir: Atletski klub Velenje

Foto: Atletski klub Velenje Foto: Atletski klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak