ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Rokomet] Velenjčani uspešni na prvi domači tekmi

NOVICA 27.09.2021



Rokometaši Gorenja Velenja so se na prvi domači tekmi veselili zmage. Z odličnimi predstavami obeh vratarjev so visoko slavili proti ekipi RK Dobova. Tekma 3. kroga Lige NLB se je končala z rezultatom 35:21.

 

Tekmo so bolje odprli domačini, ki so v 3. minuti z zadetkom Matica Verdinka povedli z 2:0. Gostje so na napad Velenjčanov odgovorili in se približali na zadetek zaostanka. Obrambe Aljaža Panjtarja in dva zaporedna zadetka Kenana Pajta so ose v 7. minuti, pripeljale na 4 zadetke prednosti. Varovanci Zorana Jovičića so izkoristili razpoloženega vratarja, ki je v prvem polčasu zbral 11 obramb, in na odmor odšli z desetimi zadetki prednosti.

 

Drugi polčas je z zadetkom iz sedmih metrov odprl Matic Verdinek. Odličnega Panjtarja je na golu zamenjal Emir Taletović in nadaljeval dobro delo Velenjskega vratarskega dvojca. Tudi v drugem polčasu so črno-rumeni nadaljevali s hitro igro in lahkimi zadetki, kar jih je pripeljalo do zmage z rezultatom 35:21.

 

Za igralca tekme je bil izbran Aljaž Panjtar. 

Čestitamo!

 

Vir: RK Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!