ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Izvrsten pričetek slovenske lige v floretu za velenjske sabljače

NOVICA 30.11.2021V sredo, 24.11.2021, se je v Športni dvorani Tabor v Ljubljani, nekdanjemu Sokolskemu domu, odvil prvi turnir slovenske lige v floretu v sezoni 2021/2022. Turnir je tokrat organizirala sabljaška sekcija Športnega društva Tabor.

Med 29 tekmovalci, ki so nastopili v enotni kategoriji, so Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje zastopali Jerneja Čretnik, Maja Šerc, Polona Škarja, Franc Rogan, Tadej Knez, Anže Guček, Čretnik Leo in Mark Poprask. Slednji trije so zasedli najvišje stopničke na zmagovalnem odru.

Mark Poprask je v finalu po tesni zmagi nad klubskim kolegom osvojil 1. mesto, izvrstno predstavo velenjskih sabljačev pa sta dopolnila Leo Čretnik z 2. in Anže Guček z osvojenim 3. mestom.
Prvič pa so se slovenske lige udeležili tudi člani veteranske sekcije. Izmed njih se je najbolje odrezala Maja Šerc, ki je turnir zaključila na 10. mestu.

Čestitamo!

 

Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje

Foto: Sabljaški klub Rudlof Cvetko Velenje

Koledar dogodkov

Pumptrack poletje s slovenskimi deskarji

DOGODEK
Deskaj z nami in spoznaj deskanje na snegu, ki je vse bolj popularen šport pri nas. Pridi s skejtom, longboardom ali skirojem in se preizkusi v spretnostni vožnji na čas.