ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjski sabljači odlični na slovenski veteranski sabljaški ligi

NOVICA 13.06.2022



V Kamniku je v soboto, 4.6.2022, pod okriljem sabljaške sekcije Športnega društva Šport Aktiv Kamnik potekal zadnji krog veteranske lige v vseh treh orožjih.

Turnirja se je udeležilo tudi pet članov Sabljaškega kluba Rudolf Cvetko Velenje. Klubsko čast so branil Jerneja Čretnik, Maja Šerc, Polona Škarja, Tina Šafarič in Tadej Knez.

Najbolje se je tokrat odrezal Tadej, ki je v mešani kategoriji floret zasedel 1. mesto in stopil na najvišjo stopničko, tik pod odrom za zmagovalce pa se mu pridružila še Maja z osvojenim petim mestom. Dobro so se odrezale tudi Jerneja, ki je v preteklosti že stala na odru za zmagovalce ter Polona in Tina. Tina je osvojila šesto mesto, Jerneja je bila sedma, Polona pa se je uvrstila na osmo mesto.

Tadej in Maja sta nastopila tudi v kategoriji meč mešano, kjer se je Tadej ponovno povzpel na oder za Zmagovalce in svoj nastop zaključil na tretjem mestu.

Vsem nastopajočim iskrene čestitke za priborjena mesta! 

 

Vir: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje

Foto: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje Foto: Sabljaški klub Rudolf Cvetko Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!