ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Župan in predsednik ŠZV čestitala uspešnim karateistom Karate kluba Velenje

NOVICA 14.06.2022



Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik sta obiskala člane Karate kluba Velenje med treningom v telovadnici CVIU Velenje in jim čestitala ob nedavnih uspehih.


V Gaziantepu v Turčiji je med 25. in 29. majem 2022 potekalo 57. člansko evropsko karate prvenstvo 2022. Četrto leto zapored je bilo prvenstvo namenjeno tudi tekmovalcem s posebnimi potrebami. Prvenstva se je udeležila tudi članica Karate kluba Velenje in PARA reprezentantka Diandra Bekčić, ki je nastopila v kategoriji K21 kata PARA: Intellectually impaired female. Z dvema nastopoma je v izjemno močni konkurenci osvojila bronasto odličje.

V Beogradu v Srbiji je med 3. in 5. julijem 2022 potekalo 26. Balkansko prvenstvo za otroke, člane in veterane. Slovenijo in Velenje je zastopalo tudi 7 članov Karate kluba Velenje in reprezentantov Karate zveze Slovenije: Val Štefanič, Gal Jelen, Nika Rudolf, Lana Jovanović, Adam Pašić, Gal Očko in Pia Cesar. Pia Cesar je prvič v zgodovini kluba in Slovenije osvojila člansko balkansko medaljo v katah.

Mestna občina Velenje in Športna zveza Velenje sta ponosni na Karate klub Velenje, ki je uspešen v lokalnem, državnem in mednarodnem okolju. Župan Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik sta športnikom in trenerjem čestitala za uspešno delo, za njihovo vztrajnost, borbenost in željo po uspehu. Zaželela sta jim še mnogo uspehov tudi v prihodnje.


 

Karate klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!