ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ODPOVEDANO - Dan slovenskega športa, Velenje se predstavi in tek očkov

NOVICA 23.09.2023Žal smo sobotni dogodek, ki letošnje leto sovpada z državnim praznikom Dnevom slovenskega športa, primorani odpovedati, zaradi slabe vremenske napovedi!
Verjamemo pa, da se vidimo na dogodkih, ki jih pripravljamo v okviru evropskega tedna športa od 23. septembra do 30. septembra.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Športna zveza Velenje v soboto, 23.9.2023, v sodelovanju z Mestno občino Velenje prireja tradicionalni dogodek Velenje se predstavi in TEK OČKOV, ki letošnje leto sovpada s praznovanjem državnega praznika Dneva slovenskega športa.

Na dogodku se bodo predstavili lokalni športni klubi in društva, izobraževalne institucije in kulturne organizacije.
V sklopu dogodka se nam bodo pridružili tudi vrhunskih športniki in športnice, ki jih bosta sprejela župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik.

V okviru prireditve bo ob 12. uri start Teka očkov, ki bo letošnje leto hkrati tudi praznični tek ob prazniku.

Praznujmo skupaj!

V primeru dežja prireditev odpade.


Koledar dogodkov

Sejem rabljene smučarske opreme

DOGODEK
Vabljeni v Rdečo dvorano Velenje od 24.-26.11.2023, kjer boste lahko po dostopnih cenah kupili ali prodali rabljeno smučarsko in ostalo športno opremo