ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Namizni tenis - veterani uspešni v Trbovljah

NOVICA 12.02.2024



V soboto, 10.2.2024 je bil v Trbovljah močan namiznoteniški turnir, ki šteje za Računalniško lestvico Namiznoteniške zveze Slovenije.

Ponovno so se izkazali člani velenjskega namiznoteniškega kluba Tempo, saj je v kategoriji dvojic do 60 let Janez Pejovnik v paru z Alešom Knezom (Rimske Toplice) osvojil 1. mesto. Odlično je v ženski kategoriji zastopala velenjski klub Petra Majerič z osvojitvijo 2. mesta-posamično v kategoriji žensk nad 50 let. Svoj prispevek je tudi tokrat doprinesel Fredi Vodušek z osvojitvijo 3. mesta v kategoriji 60-69 let ter v igri starejših dvojic v paru s Cirilom Kozjekom (Senčur) prav tako s 3. mestom. Enako uspešen bil tudi Jure Pejovnik v paru z Juretom Avberšek (Spin Šoštanj) ter ženski par Klavdija Grobelšek-Petra Majerič.

Čestitke!

 

Vir: NTK Tempo Velenje

 

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak