ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Veterani NTK Tempo odlični na mednarodnem turnirju

NOVICA 04.03.2024



Čateške Toplice so v organizaciji Namiznoteniškega kluba Dobova gostile več kot 140 veteranskih igralcev namiznega tenisa iz kar osmih držav. V izjemno močni konkurenci se je tokrat izkazala 7-članska odprava velenjskega kluba Tempo.

Tekmovalci-posamezno moški so nastopili petih starostnih kategorijah, ženske pa v enotni kategoriji.
Turnir je pokazal , da kljub letom igralke in igralci dokazujejo zelo visok nivo igranja ter veliko presenečen. Zelo odmevno turnirsko zmago je dosegla Darinka Mali-Kranj, ki je v finali premagala prvo nosilko Natalijo Konovaljev iz Ukrajine z rezultatom 3:2. V mlajših kategorijah so bili najboljši igralci iz Srbije in Ukrajine, v kategorijah nad 60 let pa so prevladovali igralci iz sosednje Hrvaške.

V igri dvojic so bili vsi nastopajoči razporejeni v dve kategoriji in sicer do vključno 50 let starosti in nad petdeset let- tukaj sta bila zelo uspešna Fredi Vodušek (Tempo) v paru s Cirilom Kozjekom (Šenčur) , ki sta v finalni tekmi morala priznati poraz z rezultatom 2:3 hrvaško slovenski navezi Masel Bojan v paru s Tomislavom Gradom. Tretje mesto pa sta si delila člana velenjskega kluba Janez Škerlak v paru z Nikom Uršejem. Pri mlajših dvojicah-do 50 let sta se z osvojitvijo izkazala brata Jure in Marko Avberšek-člana šoštanjskega Spina.

Čestitke!

Vir: NTK Tempo Velenje


 

Foto: NTK Tempo Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak