ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Vabilo na regijsko okroglo mizo – ženske v športu

NOVICA 21.12.2016

Prenesite datoteko

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju regijsko pisarno Velenje in komisijo za šport in ženske v torek, 27. decembra ob 17. uri v konferenčnem centru hotela Paka, Rudarska cesta 1, v Velenju organizira regijsko okroglo mizo z naslovom »Ženske v športu – trenutni položaj in pogled v prihodnost«.

Dogodek je regijsko srečanje, ki je namenjeno pripravi strategije Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zveze glede nadaljnjega vključevanja žensk v šport.

Razpravo, ki izhaja iz uvodnega dogodka bodo obogatile ženske, ki s svojo vlogo in vključevanjem v šport pomembno prispevajo k dobrobiti in razvoju slovenskega športa na regionalni in lokalni ravni.

Prosim vas, da vašo udeležbo potrdite na elektronski naslov sportnazveza.velenje@gmail.com ali na telefonsko številko 041 597 032, kjer dobite tudi podrobnejše informacije o dogodku.

Veselimo se sodelovanja pri tem pomembnem projektu.

Vljudno vabljeni!


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak