ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Triatlon - Tekmovanje na Ptuju

NOVICA 09.05.2017



Že prva tekma slovenskega triatlonskega pokala v nedeljo, 8. maja na Ptuju, je poskrbela za pravi vrhunec.

Po besedah Rada Ačimoviča, predsednika Tekaškega kluba Maraton, se je triatlona na Ptuju v prijetnem sončnem vremenu udeležilo skoraj 360 tekmovalcev iz štirih držav, in sicer iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Kot običajno je bila največja udeležba tekmovalcev v najmočnejši triatlonski disciplini na Ptuju, v sprint triatlonu (150 udeležencev), nato je sledil aquatlon z otroci, ki jih je bilo okrog 90, ter seveda ne smemo pozabiti na super sprint triatlon, kje smo zabeležili natanko 70 tekmovalcev. »Za tiste najmanj pripravljene, a vseeno željne triatlonske preizkušnje, pa smo organizirali triatlon za vsakogar, kjer se je kar 20 tekmovalcev v veliki meri borilo s svojo prvo triatlonsko preizkušnjo,« razlaga Ačimovič.

Odlično sta se odrezala mlada velenjska tekmovalca. Živa Perc je na akvatlonu osvojila odlično 3. mesto, Grega Navodnik pa je zmagal!

Čestitamo!

 

Vir: http://www.triatlonslovenije.si 

Foto: Triatlon klub Velenje Foto: Triatlon klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak