ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Športniki za Čisto Vele'je!

NOVICA 16.03.2021



Mestna občina Velenje se je na nas obrnila s prošnjo, da se kot športniki, ki spadamo med najbolj ozaveščeno in družbeno odgovorno populacijo odzovemo na vabilo k očiščevalni akciji, ki se bo izvedla v petek 26. marca 2021, od 9. do 14. ure. Zbori sodelujočih bodo na sedežih krajevnih skupnosti oz. mestnih četrti.

Ker si tudi športniki in rekreativci prizadevamo, da lahko treniramo in se rekreiramo v čistem in urejenem okolju vas prosimo, da informacijo posredujete svojim članom in se na akcijo odzovete v čim večjem številu.

V kolikor se akcije ne boste uspeli udeležiti v petek, bodo posamezne krajevne skupnosti oz. mestne četrti očiščevalno akcijo organizirale tudi v soboto 27.3.2021, za te informacije se obrnite na svoje predsednike krajevnih skupnosti.

Za sodelovanje v očiščevalni akciji je obvezna prijava na ELEKTRONSKEM OBRAZCU. Rok za prijavo je petek, 19. marec 2021.

Udeležencem očiščevalnih akcij bo Mestna občina Velenje priskrbela zaščitne rokavice in vreče za odpadke, uredili pa bodo tudi odvoz zbranih odpadkov.

Na POVEZAVI si preberite tudi dopis župana Mestne občine Velenje.

Vljudno vabljeni, verjamemo, da v čim večjem številu!

 

Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!