ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Tenis] Sanjski vikend za državnega prvaka - velenjčana Paola Angelija

NOVICA 07.06.2021



Na igriščih Teniškega kluba Krško je potekalo državno prvenstvo v starostni kategoriji Odmev U14. Svoje delo je v finalu v dveh nizih dokončal velenjčan Paolo Angeli, ki se je s svojim partnerjem razveselil tudi naslova v dvojicah.

V Krškem se je zaključilo državno prvenstvo U14, ki se je s kvalifikacijskimi obračuni pričeli že v soboto. V sedmih dneh so mladi slovenski upi na peščenih igriščih dokazali, da se Slovenija ne rabi bati za prihodnost slovenskega tenisa. Videli smo nekaj odličnih dvobojev, nekaj takih, kjer so igralci na igrišču potrdili premoč nad nasprotnikom, ter tudi nekaj takih, kjer so o zmagovalcu odločale malenkosti.

V zgornji polovici žreba sta se do polfinala prebila Paolo Angeli in Marko Retelj, mesto v petkovem finalu pa si je uspelo priigrati prvemu. Za naslov sta se tako med seboj pomerila Angeli in Hribar, ki sta v preteklih mesecih skupaj blestela tudi na mednarodnih turnirjih Tennis Europe. Finalni dvoboj je z rezultatom 7:6(2) in 6:3 pripadel Angeliju, ki je kasneje skupaj z Žigo Šeškom posegel tudi po naslovu v dvojicah.

Čestitamo!

 

Vir: www.teniskisvet.si

Foto: www.teniskisvet.si

Koledar dogodkov

ZIMSKI ŠPORTNI TABOR IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI V ČASU ZIMSKIH POČITNIC

DOGODEK
V času zimskih počitnic pripravljamo petser in zanimiv športni program za otroke in mladostnike.