ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjske rokometašice zabeležile dve zmagi in remi

NOVICA 13.05.2024



Rokometašice Ženskega rokometnega kluba Velenje so med vikendom odigrale tri tekme, med drugim tudi tekmo v okviru 1. ženske rokometne lige proti ekipi Krke.

V soboto, 11.5.2024 so kadetinje v Rdeči dvorani osvojile novo zmago, saj so premagale vrstnice iz Ženskega rokometnega kluba Sežana s končnim rezultatom 31:28. 

Prav tako pa je bila sobota odlična za starejše deklice. V tekmi proti ekipi Ženskega rokometnega kluba Krka so slavile z rezultatom 45:37.

Pestra sobota je velenjske rokometašice popeljala še na tretjo tekmo. V Športni dvorani Stopiče je bila odigrana tekma med ekipama Ženskega Rokometnega Kluba Krka in Ženskega Rokometnega Kluba Velenje. Tekma, ki je potekala v okviru 1. ženske rokometne lige, je prinesla napeto igro in izenačen rezultat 20:20.

Ženski Rokometni Klub Velenje se je tako vrnil domov z novo točko v prvenstveni ligi, kar je odličen rezultat, ki bo zagotovo dodal motivacijo ekipi za nadaljnje tekme.

Čestitke!

Vir: ŽRK Velenje

Foto: ŽRK Velenje (kadetinje) Foto: ŽRK Velenje (starejše deklice) Foto: ŽRK Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak