ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

SARA NAVODNIK ODLIČNA NA BALKANSKEM PRVENSTVU V TRIATLONU

NOVICE 14.09.2022
Ob koncu triatlonske sezone je v nedeljo, 11. 9. 2022, na jezeru Jarun v Zagrebu, potekalo balkansko prvenstvo v triatlonu.
Preberi več...

JANJA GARNBRET JE PETIČ V KARIERI ZMAGOVALKA SEŠTEVKA V TEŽAVNOSTI

NOVICE 13.09.2022
Članica velenjskega kluba je na tekmi na Škotskem kljub osvojenemu vrhu dosegla drugo mesto, saj je bila Japonka Ai Mori, ki je tudi osvojila vrh, boljša v polfinalu. 23-letna slovenska športna plezalka je letos še petič v karieri postala zmagovalka sešte
Preberi več...

DEJAN VINČIĆ IN ODBOJKARJI ČETRTI NA SVETU

NOVICE 13.09.2022
Slovenska vrsta je svetovno prvenstvo zaključila na četrtem mestu. Fantje so tako poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke.
Preberi več...

VELENJSKI ATLETI ODLIČNI NA ATLETSKEM POKALU ZA ČLANE IN ČLANICE V LJUBLJANI

NOVICE 13.09.2022
V petek in soboto je v Ljubljani potekal atletski pokal Slovenije za člane in članice, kjer so se velenjski atleti odrezali odlično.
Preberi več...

PLAVALNI KLUB VABI ČLANE NA PIKNIK

NOVICE 09.09.2022
Vabljeni vsi člani (in starši) plavalnega kluba na klubski piknik, ki bo potekal v nedeljo, 18. 9. 2022 (spletne prijave in plačilo do 16. 9. 2022). Za zabavo, hrano in pijačo je poskrbljeno.
Preberi več...

KARATE KLUB VELENJE VABI NA FITNES KARATE IN SPROŠČANJE OB GONGIH

NOVICE 09.09.2022
Z vadbo boste v pravem razmerju okrepili moč mišic celotnega telesa, se naučili pravilnih vzorcev, funkcionalnih karateističnih tehnik, vadbe z lastno težo...
Preberi več...

ANITA HORVAT ŠESTA V FINALU DIAMANTNE LIGE

NOVICE 09.09.2022
Prvič v zgodovini je v finalu najprestižnejše serije svetovnih mitingov v Zürichu nastopila trojica Slovencev. Poleg Šutejeve v skoku s palico in Kristjana Čeha v metu diska, je na miting prvič dobila povabilo tudi članica AK Velenje, Anita Horvat. Na
Preberi več...

V PODJETJU HERMI, D.O.O., PONOVNO RAZPISUJEJO ŠPORTNO ŠTIPENDIJO.

NOVICE 08.09.2022
Njihova želja je podpreti perspektivnega mladega športnika oz. športnico in mu/ji s tem pripomoči pri lažjemu doseganju ciljev na športnem področju in pri pridobitvi izobrazbe.
Preberi več...

VEČER S ČASTNO POKROVITELJICO 33. PIKINEGA FESTIVALA JANJO GARNBRET

NOVICE 05.09.2022
Veseli in ponosni smo, da bo letošnje leto častna pokroviteljica 33. Pikinega festivala ena najboljših športnic na svetu, članica velenjskega kluba, Janja Garnbret.
Preberi več...

VELENJČANI SUPERPOKALNI PRVAKI

NOVICE 05.09.2022
Rokometaši Gorenja Velenja so sezono 2022/2023 odprli s Superpokalno tekmo v Gornji Radgoni. Nasproti jim je stala ekipa RK Celje Pivovarna Laško.
Preberi več...

Koledar dogodkov

Pumptrack poletje s slovenskimi deskarji

DOGODEK
Deskaj z nami in spoznaj deskanje na snegu, ki je vse bolj popularen šport pri nas. Pridi s skejtom, longboardom ali skirojem in se preizkusi v spretnostni vožnji na čas.